wat-kosteenrijles

AUTORIJSCHOOL

HENK HENDRIKS MEER DAN ALLEEN AUTORIJLESSEN OPMAAT!

Wat kost rijles?


De eerste rijles is bij ons gratis en vrijblijvend, zodat we allebei kunnen kijken, of we elkaar een beetje liggen, zodat de rijlessen voorspoedig kunnen verlopen.


Termijnbetaling is bij ons ook mogelijk, mits je strikt volgens ons schema aan je betalingsverplichtingen voldoet.


Wij hebben gekozen voor een termijnensysteem gebaseerd op het aantal lessen, en niet op een maand, zodat je , wanneer het eens woat moeilijker uitkomt, gewoon wat minder lessen neemt, zodat je toch netjes aan je betalingsverplichting kun voldoen zonder te moeten vragen of het wat later kan.


Om na je eerste rijles een zo goed mogelijk advies te kunnen geven over het te kiezen lespakket, hebben wij verschillende pakketten samengesteld.


Bedenk hierbij ook, dat het landelijk gemiddelde van het aantal rijlessen op ca 40 uur ligt! Uiteraard wordt ook dit gemiddelde bepaald door een aantal plussen en aantal minnen. Er gingen reeds een aantal getalenteerde kandidaten op praktijkexamen, die geslaagd zijn met alleen lespakket 2!


BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK...

06 55 786 905

Prijzen: 2023:


  • Onze rijlessen duren circa 1 uur.
  • Een losse rijles kost € 49,-
  • Een parktijkexamen kost  € 260,- 

LESPAKKET 1:


20 lessen, praktijkexamen: € 1165,-


Een voordeel van € 75,- 


Of  3 x € 360,- is € 1170,- LESPAKKET 2:


25 lessen, theorieboeken, theorie-examen + praktijkexamen: € 1450,-


Een voordeel van 101,- 


Of 4 x € 340,- = € 1460,- 


LESPAKKET 3:


35 lessen, theorieboeken, theorie-examen.

Tussentijdse toes + praktijkexamen: € 2090,-


Een voordeel van 151,-


Of 5 x € 420,- = 2100,- 

LET OP: alleen pakket 3 kan ook in 2 maandelijkse termijnen van ieder € 1050,- betaald worden, dus eerste termijn bij de eerste rijles en de tweede termijn een maand later. 


Betaling geschiedt bij voorkeur op onze bankrekening, doch ook contante betaling is de auto is mogelijk, uiteraard krijgt je dan een betalingsbewijs en een aantekening op de leskaart.


Om je rijopleiding precies op maat te maken, is het natuurlijk altijd mogelijjk om extra losse rijlessen te boeken, Deze kosten € 49,- per uur


Als je graag een tussentijdse toets wilt, kunnen wij de natuulijk ook voor je regelen. De kosten hiervoor bedragen € 200,- Deze is niet wettelijk verplicht, maar kan wel een geruststelling zijn en een goede voorbereiding op het praktijkexamen.


Theorie-examen:  


In de pakketten 2 en 3 zit een theorie-examen bij de prijs inbegrepen. Als je dit examen zelf betaald, krijg je een extra rijles. 


Theorie-examen kun je boeken op www.cbr.nl vinden

Heb je geen lesmateraal nodig voor je theorie, b.v. omdat je al theorieboeken hebt, of misschien hier zelf al geslaagd bent, mag je € 25,- van de eerste betaling aftrekken.


Gespreide betaling is bij ons mogelijk, maar het praktijkexamen aanvragen kan pas als het gehele pakket betaald is .